Maritieme wandeling (NL - FR - ENG - DUI)

Ontdek aan de hand van de nieuwe maritieme audiowandeling het maritieme karakter van Oostende, dat deze stad zo bijzonder maakt als de 'Stad aan Zee'! Ga mee op een reis met verhalen en anekdotes door de geschiedenis en toekomst van Oostende als een belangrijke havenstad. Verken samen met de Ostend City Walks app als je gids de meest interessante plekjes die te maken hebben met de visserij, het leven in de haven en het unieke maritieme erfgoed van de stad.

Deze wandeling neemt je mee naar verschillende maritieme locaties zoals de Mercator, de Oosteroever, de Visserskaai, het Vissersplein en zoveel meer locaties.

De digitale wandeling is 7,7 km lang en is gratis beschikbaar in de app 'Ostend City Walks'.

Download de app en ga op maritieme wandeling

Wandeling Kapitein Panekazak (NL) 

Oostende heeft er een nieuwe stadsgids bij: kapitein Panekazak van de Mercator! Samen met zijn twee scheepsmaten, een boegmossel en een maritieme beterweterschapper, neemt hij je tijdens deze unieke audiotour mee naar de mooiste en interessantste plekjes van de stad.

Duik mee onder in een hoorspel van Het Geluidshuis dat Oostende op een hele nieuwe manier laat zien, maar vooral laat horen! Niemand minder dan Tom Vermeir, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Anemone Valcke en Günther Lesage zijn namelijk de stemmen van de acteurs in deze audiotour.

Kapitein Panekazak is ideaal voor matrozen tussen 8 en 12 jaar en is gratis beschikbaar in de app 'Ostend City Walks'.

Download de app en ga op stap met Kapitein Panekazak