Te huur

De Mercator huren?

Inderdaad een schitterend idee om uw feest te organiseren aan boord van Zeilschip Mercator. Het schip is een unieke locatie en leent zich perfect voor feesten, recepties en ontvangsten. Uw gasten ontvangen in een historisch maritiem kader in het hartje van Oostende is een prachtig initiatief waarvan de aanwezigen nog geruime tijd zullen over zullen spreken.
De formule is vrij eenvoudig: wij verhuren enkel het schip en de huurder is vrij van catering.

Recepties:

< 3 uur: 5,00 euro per persoon
> 3 uur: 3,00 euro extra per persoon/per uur

Opgelet: altijd met een minimum van 100,00 euro per uur.

Diners:

< 4 uur: 10,00 euro per persoon
> 4 uur: 5,50 euro extra per persoon/per uur

Opgelet: altijd met een minimum van 100,00 euro per uur.

In de fotogalerij ziet u foto’s hoe een feest of een evenement er kan uitzien.
U bent altijd welkom aan boord om de mogelijkheden eens met eigen ogen te komen bekijken.

Meer informatie:
Tel.: +32 (0) 59 51 70 10
GSM: +32 (0) 473 59 08 43
E-mail: zeilschip.mercator@telenet.be

Business to business

De driemaster, Mercator, vormt met zijn authentieke interieur een originele locatie voor uw diner of receptie, meeting of productpresentatie. Dit nautisch museumschip is het uithangbord van Oostende. Met een capaciteit van 70 zitplaatsen, verdeeld over 2 ruimten (25 + 45) kunt u uw gasten ontvangen op dit glorierijke stukje zeevaartverleden in de Oostendse jachthaven. Voor recepties kunt u ruim 100 personen ontvangen.

Vanop het bovendek geniet u niet alleen van de zilte zeelucht, maar wordt u ook ondergedompeld in de sfeer van de jachthaven.

Voor een voorstel op maat of bijkomende informatie: contacteer de congresafdeling van Toerisme Oostende:

T 0032 (0)59/25 53 17
F 0032 (0) 59/70 34 77
www.meet-in-oostende.be
mice@toerisme-oostende.be

Ons professioneel team zorgt er voor dat u business and pleasure kunt combineren en dit op unieke locaties in Oostende. Locaties die stimuleren en prikkelen, maar ook inspireren en ontspannen, zoals de authentieke driemaster Mercator.

Want, kiezen voor Oostende heeft altijd zin. Als enige stad aan zee beschikken we over een aanbod dat u nergens anders terugvindt: up-to-date accommodatie in een unieke, maritieme omgeving. En dat niet alleen in de zomer, maar vier seizoenen lang.

Voeg daarbij een optimale bereikbaarheid én een gespecialiseerd team dat de organisatie volledig van u overneemt en u begrijpt: kiezen voor Oostende heeft altijd zin.

ONZE PARTNERS

  • vlaanderen_logo
  • Oostende voor Anker

Webdesign by VMC Online