Tourisme B2B

Business to Business

Een unieke beleving: bedrijfsevenementen aan boord van de Mercator.

Mercator

De driemaster, Mercator, vormt met zijn authentieke interieur een originele locatie voor uw diner of receptie, meeting of productpresentatie. Dit nautisch museumschip is het uithangbord van Oostende. Met een capaciteit van 70 zitplaatsen, verdeeld over 2 ruimten (25 + 45) kunt u uw gasten ontvangen op dit glorierijke stukje zeevaartverleden in de Oostendse jachthaven. Voor recepties kunt u ruim 100 personen ontvangen.

Vanop het bovendek geniet u niet alleen van de zilte zeelucht, maar wordt u ook ondergedompeld in de sfeer van de jachthaven.

NIEUW: ontdek de geheimen van Mercator’s stadsplan tijdens de stadsspeurtocht Mercator, een gloednieuw teambuildingsprogramma.

“Na uitvoerig wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Gerardus Mercator ook een gedetailleerde kaart van Oostende heeft gemaakt. Volgens sommige wetenschappers en archeologen bevat de kaart meer dan alleen het grondplan van Oostende! Op het schip heeft Alto Barium zijn onafgewerkte bevindingen achtergelaten. Opgedeeld in teams trekt u erop uit. Het goed uitvoeren van verschillende opdrachten en proeven, leveren belangrijke deelcodes op nodig om op het dek van de Mercator in het Astrolabium in te voeren. Wie breekt als eerste de code en ontcijfert het mysterie? ”

Voor een voorstel op maat of bijkomende informatie: contacteer de congresafdeling van Toerisme Oostende:

T +3259255317
F +3259703477
www.meet-in-oostende.be
mice@toerisme-oostende.be

Ons professioneel team zorgt er voor dat u business and pleasure kunt combineren en dit op unieke locaties in Oostende. Locaties die stimuleren en prikkelen, maar ook inspireren en ontspannen, zoals de authentieke driemaster Mercator.

Want, kiezen voor Oostende heeft altijd zin. Als enige stad aan zee beschikken we over een aanbod dat u nergens anders terugvindt: up-to-date accommodatie in een unieke, maritieme omgeving. En dat niet alleen in de zomer, maar vier seizoenen lang.

Voeg daarbij een optimale bereikbaarheid én een gespecialiseerd team dat de organisatie volledig van u overneemt en u begrijpt: kiezen voor Oostende heeft altijd zin.

ONZE PARTNERS

  • vlaanderen_logo
  • Oostende voor Anker

Webdesign by VMC Online